خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳ ماده غذایی شور در سفره ایرانی‌ها

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | سه شنبه، 07 خرداد 1398 - 13:02
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور گفت: نان، پنیر و دوغ بیشترین مقدار نمک را به سبد غذایی ایرانی‌ها وارد می‌کنند.
نمك،غذايي،كشور،درصد،انستيتو،سبد

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، هدایت حسینی رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور به مناسبت پویش ملی کنترل فشار خون در کشور اعلام کرد: مطالعات انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در خصوص عوامل غذایی موثر بر افزایش فشار خون ناشی از دریافت نمک نشان می‌دهد نان، پنیر و دوغ بیشترین سهم در دریافت نمک نهفته از طریق مواد غذایی را در سبد غذایی ایرانی‌ها دارند.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور افزود: حدود ۵۳ درصد از نمک دریافتی روزانه سبد غذایی ایرانی‌ها از طریق نمک افزوده شده به غذا و ۱۲.۵ درصد از طریق نان، ۵.۳ درصد از طریق پنیر و ۴.۷ درصد از طریق دوغ، وارد سبد غذایی روزانه در کشور می‌شود.
حسینی در پایان گفت: با توجه به آنکه سرانه مصرف نمک طعام روزانه دریافتی در ایران بیش از ۲ برابر مقدار توصیه شده توسط مراجع علمی بین‌المللی است به منظور پیشگیری و کنترل پر فشاری خون توصیه می‌شود از افزودن نمک به غذا از طریق نمک دان در منزل پرهیز شود و حتی الامکان از محصولات لبنی و نان کم نمک استفاده شود.
انتهای پیام/
سرانه مصرف نمک روزانه ایران ۲ برابر دنیا