خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تجارت خارجی مزیت توسعه مازندران است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 07 خرداد 1398 - 13:01
ساری - عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، تجارت خارجی را مزیتی برای توسعه مازندران دانست و خواستار تقویت و برنامه ریزی در این بخش شد.
توسعه،صادرات،حقوق،ضمانت،يوسف،مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر یوسف نژاد پیش ازظهر سه شنبه در جلسه شورای اداری استان درباره پرداخت حقوق و مزایا اظهار داشت: علاوه بر افزایش حقوق برای همسان سازی حقوق نیز اعتباری درنظر گرفته شده است.
وی نظارت را برای توسعه صادرات بیان کرد و گفت: در مازندران هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای اشتغال فراگیر و روستایی هزینه شده است و باید دید آیا اهداف مورد نظر محقق شده است یا خیر.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: مجلس و نمایندگان در زمینه اصلاح قانون برای تقویت صندوق ضمانت توسعه صادرات کشور حمایت خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه مازندران ظرفیت‌های بالایی در حوزه محصولات باغی و زراعی دارد خواستار برنامه ریزی برای توسعه صادرات این بخش شد.
یوسف نژاد تصریح کرد: توسعه صادرات منجر به افزایش توسعه درآمد خانوارهای استان خواهد شد زیرا تجارت خارجی نقطه مزیت مازندارن محسوب می‌شود و باید از ظرفیت صندوق توسعه ضمانت بهره گرفت.