خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازداشت نخستین کلاهبردار بانکی 1402 در لحظه سال تحویل/ سرقت 10 میلیاردی مجرم پرونده!- اخبار پلیس - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 01 فروردین 1402 - 11:39
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از کشف پرونده کلاهبرداری تلفنی با موضوع برنده شدن در برنامه ویژه سال تحویل تنها چند ثانیه پس از آغاز سال 1402 خبر داد و گفت: مجرم این پرونده بیش از 10 میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بود!
پليس،شهروندان،كلاهبرداري،مجرم،بانكي،كارت،حساب،دريافت،تهران،م ...

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سرهنگ داود معظمی؛ رئیس پلیس فتا تهران بزرگ اظهار کرد: یکی از شهروندان به این پلیس مراجعه و مدعی شد شخصی با وی تماس گرفته و ضمن معرفی خود بعنوان مجری تلویزیون با ایجاد محیطی شبیه به صدای استودیو و انجام کنش‌های هیجانی و دیگر اقدامات فریبنده، اعلام کرده که شما برنده خوش شانس قرعه‌کشی شده‌اید!
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: مجرم با استفاده از ترفندهای زیرکانه، مالباخته را متقاعد کرده که برای دریافت جایزه خود سریعاً کدهایی که از طریق پیامک برای وی ارسال می‌شود را برای او بخواند، شاکی با یک غفلت ساده در نهایت متوجه سرقت تمامی موجودی کارت بانکی و خالی شدن حساب خود می‌شود.
سرهنگ معظمی با اشاره به افزایش تعداد شکات پرونده در حین رسیدگی به بیش از 24 نفر ادامه داد: موضوع در دستور کار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و پس از اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری، متهم شناسایی و پس از تشریفات قضایی مجرم در حالی که با همکاری همدستان خود با یک سناریو جدید در حال کلاهبرداری از شهروندان در پوشش ویژه برنامه سال تحویل بود در یکی از مناطق جنوبی تهران بزرگ دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد.
وی با اشاره به اینکه مجرم این پرونده بیش از 10 میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بود، افزود: ممکن است شیوه‌های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد اما در نهایت به یک شیوه عمل می‌کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفندهای ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی و یا کارت عابر بانک افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می‌کنند.
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: همانگونه که به دفعات توسط پلیس هشدار داده شده به هیچ عنوان جهت دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابر بانک یا دادن اطلاعات محرمانه کارت بانکی نیست و تماسهایی که این موارد را از شهروندان درخواست می‌کنند قطعاً کلاهبرداری است؛ شهروندان همچنین می‌توانند هرگونه موارد مشکوک را از طریق مرکز فوریتهای سایبری با شماره تماس 096380 و یا سایت اینترنتی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir اطلاع‌رسانی کنند.
انتهای پیام/