خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

البرز از استان عبوری به مقصد گردشگری تبدیل شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 29 اسفند 1401 - 23:07
کرج- استاندار البرز گفت: سطح خدمات به مسافرین باید ارتقا یابد تا البرز را از استان عبوری به مقصد گردشگری تبدیل کنیم.
البرز،عبدالهي،گردشگري،جذب،عنوان،گردشگر،گردشگران،تعطيلات،روستاها

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی عبدالهی عصر دوشنبه در بازدید از برخی ایستگاه‌های خدمات سفر البرز، این اقدام را کاری تیمی و ارزشمند برای ارائه خدمات مطلوب به گردشگران عنوان کرد و از حضور دستگاه‌های خدمات رسان شامل ادارات راهور، میراث‌فرهنگی، هلال احمر، اورژانس و نیروی انتظامی قدردانی کرد.
وی با اشاره به همزمانی ماه مبارک رمضان با تعطیلات نوروز، ابراز امیدواری کرد که با ارائه خدمات به بهترین نحو ممکن، فضای شادی و نشاط تا پایان تعطیلات تداوم داشته باشد.
عبدالهی با تأکید بر لزوم توجه ویژه به موضوع جذب گردشگر در البرز گفت: سطح خدمات به مسافرین باید ارتقا یابد تا البرز را از استان عبوری به مقصد گردشگری تبدیل کنیم.
او افزود: به شدت به دنبال جذب و تشویق سرمایه‌گذاران در زمینه‌های مختلف گردشگری از جمله ساخت مراکز اقامتی و هتل هستیم.
به گفته استاندار البرز طالقان، ساوجبلاغ و شهرستان کرج با محوریت آسارا دارای مناطق ییلاقی ویژه و روستاهایی است که در در کشور و خاورمیانه بی نظیر هستند و باید از این ظرفیت‌ها استفاده کرد.
عبدالهی توسعه بومگردی را یکی محورهای اصلی در خدمات به گردشگران عنوان کرد و اظهار کرد: مشوق‌هایی برای این موضوع در نظر گرفته‌ایم و به شدت به دنبال این هستیم که بومگردی را در روستاها راه اندازی کنیم.
وی احیای مشاغل سنتی و صنایع دستی روستاها برای جذب و اسکان گردشگر را ضروری عنوان کرد و افزود: در این زمینه تکالیفی بر دوش اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز گذاشته‌ایم که امیدواریم به بهترین نحو اجرایی شود.