سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری 667 سارق و مالخر و کشف 697 فقره سرقت در طرح ذوالفقار در اصفهان- اخبار اصفهان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 29 اسفند 1401 - 17:16
رئیس پلیس آگاهی استان از دستگیری 667 سارق و مالخر و کشف 697 فقره سرقت طی اجرای مرحله دوم طرح ذوالفقار در استان اصفهان خبر داد.
سارقان،پليس،استان،طرح،سرقت،اجراي،متواري،باند،دستگيري،كشف،آگاهي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، به نقل از پایگاه خبری پلیس سرهنگ حسین ترکیان در این خصوص اظهار داشت: نظر به در پیش بودن ایام پایانی سال و ضرورت ارتقاء امنیت اجتماعی در سطح استان، مبارزه قاطع و قانونی با سارقان و مالخران، کنترل و دستگیری سارقان آزاد شده تحت تعقیب، متواری و محکومان غایب از 16 روز پیش در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: ضمن برنامه‌ریزی دقیق، استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود و تعامل با دیگر یگان‌های انتظامی در سطح استان و با انجام اقدامات هوشمندانه پلیسی نسبت به اجرای طرح شناسایی و دستگیری سارقان، مجرمان متواری و محکومان مراجع قضایی در جهت کاهش وقوع و افزایش کشف سرقت‌ها در قالب طرح ذوالفقار به صورت هدفمند اقدام و طی چند عملیات ضربتی کارآگاهان پلیس آگاهی استان با همکاری پلیس پیشگیری استان موفق به دستگیری 632 سارق، 28 مالخر، 7 محکوم غائب و متواری و کشف 697 پرونده سرقت شدند.
رئیس پلیس آگاهی استان تصریح کرد: انهدام 3 باند سرقت منزل، یک باند سرقت سیم و تجهیزات انتقال نیرو، یک باند سرقت جیب بری و کشف 223 خودروی سرقتی و تعداد 102 موتورسیکلت سرقتی نیز از دیگر دستاوردهای مهم اجرای این طرح بوده است.
وی ادامه داد: هدف اصلی اجرای طرح ذوالفقار ارتقای امنیت اجتماعی، پاکسازی نقاط آلوده و جُرم‌خیز از برهم زنندگان نظم و امنیت عمومی است که این مهم با جدیت و به صورت روزانه و مستمر توسط پلیس آگاهی و سایر یگان‌های انتظامی پیگیری شده و تاکنون 16 روز از اجرای مرحله دوم این طرح سپری شده است.
سرهنگ ترکیان خاطر نشان کرد: برخورد قاطع با سارقان به ویژه سارقان جرایم توأم با خشونت به صورت مستمر اجرا خواهد شد.
انتهای پیام/163