خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بارش‌ها در بسیاری از مناطق کشور تشدید می‌شود

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | یکشنبه، 28 اسفند 1401 - 19:42
مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: از فردا تا پایان هفته، شاهد بارش در بسیاری از مناطق کشور خواهیم بود که این بارش‌ها در اواسط هفته تشدید می‌شود.
بارش،شاهد،كشور،مناطق

از اواسط هفته؛
صادق ضیائیان گفت: فردا دوشنبه‌ علاوه بر مناطق غربی کشور، شاهد بارش در دامنه‌های جنوبی البرز خواهیم بود.
فردا برای استان‌های البرز، قزوین، تهران و شرق سمنان بارش پیش‌بینی می‌شود که در مناطق مستعد، این بارش‌ها به صورت تگرگ خواهد بود.
به گفته مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی همچنین با شمالی شدن جریانات آب و هوایی در دریای خزر، شاهد بارش باران در استان‌های مازندران و گیلان خواهیم بود.
او می‌گوید: در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه بیشتر مناطق کشور شاهد بارش باران خواهند بود و از فردا تا پایان هفته شاهد کاهش محسوس دما در کشور خواهیم بود که شدت این کاهش دما در روزهای سه شنبه و چهارشنبه در نیمه غربی و در روز پنجشنبه در نیمه شرقی کشور است.