سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نیاز امروز نوجوانان و جوانان آشنایی با اهداف و آرمان های شهدا است- اخبار سمنان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 28 اسفند 1401 - 17:16
مدیرکل آموزش و پرورش و رئیس ستاد اجرایی شاهد آموزش و پرورش استان سمنان  گفت: نیاز امروز جامعه به ویژه نوجوانان و جوانان آشنایی کامل با اهداف و آرمان های شهدا است.
استان،شاهد،سمنان،ايثارگران،شهيد،امور،مدارس،آموزش،ايثار،فرهنگيان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان ، عادل خالقی بعد از ظهر امروز در نشست مشترک کارشناسان شاهد و امور ایثارگران استان با اعضای ستاد اجرایی شاهد با حضور مدیران کل آموزش و پرورش و بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در مرکز آموزش رفاهی فرهنگیان سمنان ضمن قدردانی از تلاش همه کارشناسان شاهد، اظهار داشت: در راستای برگزاری دومین کنگره سه هزار شهید استان در سال 1403، کارگروه فرهنگیان و دانش‌آموزان تشکیل و کمیته شاهد و امور ایثارگران نقش بسیار مهمی در جهت اشاعه فرهنگ ترویج ایثار و شهادت دارند، از این رو اجرای برنامه‌های پرمحتوا و کیفی در جهت شناساندن ابعاد زندگی شهدای فرهنگی و دانش‌آموز باید در رأس کار این کمیته قرار گیرد .
وی با بیان اینکه مهمترین برنامه‌های کار گروه فرهنگیان و دانش‌آموزان برگزاری یادواره‌های شهدا در سطح شهرستان‌ها و مناطق است، افزود: نیاز امروز جامعه به ویژه نوجوانان و جوانان آشنایی کامل با اهداف و آرمان‌های شهدا است.
حسین شکرویان، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان سمنان نیز ضمن قدردانی از آموزش و پرورش استان که جزو 7 دستگاه برتر در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سال 1401 بوده است گفت: نواختن زنگ شهید که اولین بار جزو طرح‌های ابتکاری استان سمنان در تمامی مدارس استان همزمان با گرامیداشت روز شهید در 22 اسفند ماه اجرایی شد جز یکی از برنامه های سرآمد و قابل تقدیر بود.
الهام سماوی، رئیس اداره شاهد و امور ایثارگران آموزش و پرورش استان سمنان نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های یک ساله اداره شاهد خاطر نشان کرد: تقویت بنیه علمی و آموزشی مدارس شاهد و پررنگ کردن مسائل تربیتی و پرورشی در این مدارس به همراه تقویت ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت در تمامی مدارس استان و اجرای یادواره‌های کیفی، شهیدپژوهی و شهیدشناسی از جمله مهمترین برنامه‌های این اداره در سال جدید است.
انتهای پیام/361/