خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 12 فروردین 1402
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان دیپی (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقف در ایستگاه های طرح پویش از تصادفات جاده ای پیشگیری می کند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 28 اسفند 1401 - 17:14
گرگان- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان از مسافران نوروزی خواست که برای جلوگیری از خواب آلودگی و کاهش تصادفات و تلفات جاده ای در ایستگاه های طرح پویش همراهان سفر ایمن توقف کنند.
استان،ايستگاه،مجتمع،جاده،سفر،پويش،ايمن،همراهان،تصادفات،رفاهي

خلاصه خبر

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان، افزود: آرامش و رفاه راننده و خانواده و همچنین راه از ارکان سفر هستند و این ایستگاه‌ها کمک وافری به فراهم سازی این آرامش می کند و در کاهش تصادفات تاثیرگذار هستند.
ایستگاه اول ابتدای ورودی غرب استان مجتمع خدماتی رفاهی بختیاری، ایستگاه دوم کیلومتر ۱٠ گرگان_ علی آباد مجتمع باران، ایستگاه سوم: کیلومتر ۲۲ گالیکش- جنگل گلستان مجتمع لوه، ایستگاه چهارم کیلومتر پنج گنبدکاووس_ اینچه برون مجتمع خدماتی رفاهی توسلی است.