سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعزیر 815 واحد صنفی متخلف در طرح ویژه نظارتی نوروز استان فارس- اخبار فارس - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 28 اسفند 1401 - 16:45
مدیرکل تعزیرات حکومتی فارس از تشکیل 815 پرونده تعزیراتی برای واحد های صنفی از ابتدای آغاز طرح ویژه نظارتی نوروز استان خبر داد و گفت: متخلفان این پرونده ها بالغ بر 162 میلیارد ریال جریمه نقدی شده اند.
استان،نظارتي،صنفي،طرح،تعزيرات،سالاري،حكومتي،نوروز،ايام،ابتدا ...

خلاصه خبر

دبیر کمیسیون تنظیم بازار استان از تشکیل 815 پرونده تعزیراتی برای واحد‌های صنفی از ابتدای آغاز طرح خبر داد و عنوان کرد: متخلفان این پرونده‌ها بالغ بر 162 میلیارد ریال جریمه نقدی شده اند و علاوه بر این در مواردی نیز دستور پلمب و یا نصب پارچه برای واحد‌های صنفی متخلف داده شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس از نظارت مردمی به عنوان بهترین و اثرگذارترین مولفه نظارتی یاد کرد و افزود: هم استانی‌ها و مسافرانی که در ایام نوروز مهمان استان فارس هستند می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را به شماره‌های 124 و یا 135 گزارش کنند تا موارد بلافاصله توسط اکیپ‌های نظارتی بررسی و در صورت احراز تخلف، متخلفین اعمال قانون شوند.