خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اسکان مهمانان نوروزی در مدارس فارس از مرز 85 هزار نفر روز گذشت- اخبار فارس - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 28 اسفند 1401 - 16:45
مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: تا صبح روز یکشنبه 28 اسفندماه، اسکان مهمانان نوروزی در مدارس و اماکن اقامتی وابسته به آموزش و پرورش استان از مرز 85 هزار نفر روز گذشت.
فارس،اسكان،استان،پرورش،آموزش،نوروزي،مهمانان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش فارس، محمد خلیل عسکری، اظهار داشت: استان فارس و شهر شیراز یکی از مناطق اصلی مقصد سفر مهمانان نوروزی کشور است.
رئیس کمیته اسکان ستاد سفر‌های نوروزی استان فارس گفت: امسال تلاش شده تا علی‌رغم اینکه مدارس استان باز و فعالیت در آن‌ها جریان داشت، اما همزمان نسبت به آماده‌سازی برای پذیرش مهمانان نوروزی هم اقدام کنند که همین بار مضاعفی را بر دوش مدیر و عوامل اجرایی مدارس استان افزود.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: در بخشنامه‌های مکرر موارد اجرایی که باید عوامل اسکان مدنظر قرار دهند به مدارس اعلام شد.
عسکری گفت: در دی‌ماه امسال برگزاری جلسات و تمهیدات در خصوص اسکان مهمانان نوروزی در آموزش و پرورش فارس به محض اینکه آموزش و پرورش مسئول کمیته اسکان مهمانان استان شد آغاز شد.
رئیس کمیته اسکان ستاد سفر‌های نوروزی استان فارس گفت: از آغاز فعالیت پذیرش مهمانان نوروزی تا صبح روز یکشنبه 28 اسفندماه 1401 نزدیک به 31 هزار نفر در قالب نزدیک به 8 هزار و هشتصد خانواده و در مجموع نزدیک به 86 هزار نفر روز در مدارس و اماکن اقامتی وابسته به آموزش و پرورش استان فارس اسکان داده شدند.
عسکری گفت: بیشترین آمار میهمان اسکان یافته در مدارس و اماکن اقامتی وابسته به آموزش و پرورش استان فارس به ترتیب مربوط به شهر‌های شیراز، آباده و مرودشت است.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: در شهر شیراز نیز به ترتیب مربوط به ستاد‌های اسکان فرهنگیان نواحی چهار، یک، سه و دو است.
انتهای پیام/424/