خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 08 فروردین 1402
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان دیپی (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زلاتان: می خواستم توپ و دروازه بان را با هم به تور بچسبانم!- اخبار فوتبال جهان - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | یکشنبه، 28 اسفند 1401 - 16:45
ستاره سوئدی تیم فوتبال میلان به رکورد جدیدش در سری A که با گلزنی در شب شکست این تیم همراه بود، واکنش نشان داد.
بازي،ميلان،تيم،زلاتان،زماني،ركورد،فصل،ماه،كاستاكورتا،كاپيتان ...

خلاصه خبر

هم‌تیمی‌های مرد سوئدی هم با تقدیم بازوبند کاپیتانی به او - با نادیده گرفتن سلسله مراتب تعیین شده از سوی کادر فنی - تلاش کردند که این شب را برای هم‌تیمی کهنه‌کارشان که با 41 سال و 166 روز سن، پیرترین گلزن سری A شد را به یادماندنی‌تر کنند.
زلاتان در ابتدا قرار نبود کاپیتان میلان باشد اما کاپیتان تیم اسماعیل بن‌ناصر و سایر بازیکنان تصمیم گرفتند که بازوبند را به هم‌تیمی باتجربه خود بدهند.
مارکو سیلوستری دروازه‌بان حریف قبل از اینکه زلاتان ضربه‌اش را بزند از خط دروازه فاصله گرفت و توانست ضربه او را مهار کند اما در تلاش دوم، این مرد سوئدی بود که دروازه‌بان تیم میزبان را مغلوب کرد.
زمانی که داور دوباره فرصت زدن پنالتی را به من داد، با خودم گفتم این بار طوری توپ را شوت می‌کنم که حتی اگر دروازه‌بان آن را گرفت، با توپ به تور دروازه بچسبد.
یکی بازی کردن زمانی است که می‌خواهید قهرمان ایتالیا باشید و دیگری بازی کردن به عنوان قهرمان ایتالیاست.
می‌دانم که هر بازی فشار خاص خودش را دارد که این وقتی شما دارید برای بردن جام می‌جنگید، طبیعی است.
طوری که آنها برای گل‌های‌شان در این بازی شادی می‌کردند، مثل تیمی‌هایی بود که در فینال یک جام حذفی گل می‌زنند.
بازیکنان میلان فعلی تجربه بازی به عنوان قهرمان ایتالیا را ندارند.
میلان در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا باید به مصاف یک رقیب داخلی یعنی ناپولی برود اما زلاتان در لیست اروپایی روسونری جایی ندارد و نمی‌تواند تیمش را در این آزمون سخت همراهی کند.
آخرین سؤالی که از زلاتان پرسیده شد، برنامه‌اش برای بازنشستگی یا ادامه دادن به دوران بازیگری‌اش بود.
به همین دلیل الان که فرصت بازی به دست آورده‌ام می‌خواهم آن مدت را جبران کنم و دوباره فوتبال بازی کنم.