خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴۲۴ مورد تخلف صنفی در مازندران کشف شده است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 07 خرداد 1398 - 12:18
ساری - معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران از دریافت هزار و ۹۴ مورد گزارش مردمی طی دو ماه اول سال خبر داد و گفت: ۴۲۴ مورد تخلف صنفی کشف شده است.
فروشي،اعلام،تقلب،تخلف،درج

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین اصغر زاده اظهار داشت: در دو ماه نخست سال جاری تعداد ۱۰۹۴ گزارش مردمی به سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران اعلام شده و ۸۰ درصد گزارش‌های ارسالی، رسیدگی و منجر به کشف ۴۲۴ مورد تخلف شده است.
وی بیشترین آمار شکایتی را گران فروشی، تقلب، عدم درج قیمت، کم فروشی اعلام و گفت: عمده کالا و خدماتی که مورد شکایت واقع شده‌اند شامل خواروبار، انواع نان و غذاهای رستورانی است.
اصغرزاده در پایان گفت: شهروندان عزیز در صورت مشاهده هر گونه تخلف اقتصادی اعم از گرانفروشی، کم فروشی، تقلب، عدم درج قیمت، احتکار و … می‌توانند مراتب را به تلفن ۱۲۴ اعلام کنند.