خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مازندران ۲۰۱ مدال در ۲۰۰ روز کسب کرده است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 28 اسفند 1401 - 14:56
ساری- مدیرکل امور مجلس وزارت ورزش و جوانان سهم مازندران را در مدال آوری بالا دانست و گفت: این استان طی ۲۰۰ روز ۲۰۱ مدال کسب کرده است.
ورزش،حوزه،رستميان،مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، محمدهادی لقمان‌پورظهر یکشنبه در مراسم تجلیل از هانیه رستمیان قهرمان تیراندازی اظهار کرد: افتخار آفرینی خانم رستمیان و اهتزار پرچم کشور جای قدردانی و تقدیر دارد.
وی با اشاره به نام‌آور بودن مازندرانی‌ها از دوران دفاع مقدس تاکنون، گفت: ارکان وزارت ورزش کاملاً می‌داند که مازندران جز استان‌های خاص در حوزه ورزش و جوانان است.
مدیرکل امور مجلس وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: وقتی در ۲۰۰ روز ۲۰۱ مدال سهم مازندران است پس این استان در حوزه ورزش جز استان‌ها برتر کشور است و ما حتماً از ورزشکاران چه در حوزه بودجه‌ای و چه رفع موانع حمایت خواهیم کرد.