خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 12 فروردین 1402
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان دیپی (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معرفی 28 واحد صنفی به مرجع قضائی به دلیل عرضه مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته- اخبار کاشان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 28 اسفند 1401 - 12:16
رئیس شبکه بهداشت آران و بیدگل گفت: برای 28 واحد صنفی که مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته داشتند، پرونده قضائی تشکیل شد.
صنفي،بيدگل،آران،واحدهاي،تاريخ،شهرستان،بهداشت،گذشته

خلاصه خبر

وی با بیان اینکه این گشت نوروزی از 24 اسفند آغاز شده است، افزود: از آغاز اجرای مانور دو هزار و 62 کیلوگرم انواع مواد غذایی و نوشیدنی تاریخ گذشته در سطح شهرستان آران و بیدگل جمع‌آوری شد.
رئیس شبکه بهداشت شهرستان آران و بیدگل با بیان اینکه برخی از واحدهای صنفی در تحویل موادغذایی تاریخ مصرف گذشته همکاری نمی‌کردند، تاکید کرد: برای واحدهای صنفی که همکاری لازم نداشتند پرونده قضایی تشکیل شد.