خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 08 فروردین 1402
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان دیپی (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کنعانی: دولت فرانسه از توسل به خشونت علیه معترضان دست بردارد- اخبار دیپلماسی ایران - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 28 اسفند 1401 - 11:42
سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به خشونت پلیس فرانسه علیه معترضان در این کشور نوشت:«به دولت فرانسه توصیه می کنیم از رفتار دوگانه و استفاده ابزاری از حقوق بشر اجتناب کند.»
فرانسه،معترضان،خشونت،كشور،توسل،بازنشستگي

خلاصه خبر

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اعمال خشونت پلیس فرانسه علیه معترضان در این کشور در توئیتی نوشت: «اقدام پلیس فرانسه در توسل به خشونت علیه اعتراضات شهروندان این کشور غیرقابل قبول و نشانگر عدم التزام دولت فرانسه به اصول دموکراسی و آزادی بیان است.»
وی افزود: «به دولت فرانسه توصیه می‌کنیم از رفتار دوگانه و استفاده ابزاری از حقوق بشر اجتناب کرده و از توسل به خشونت علیه معترضان دست بردارد.»