خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مردم تخلفات فروش بلیت را از سازمان هواپیمایی پیگیری کنند

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 28 اسفند 1401 - 10:34
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: قیمت بلیت ‌هواپیما در نوروز افزایش نمی‌یابد، مردم هرگونه تخلف در این زمینه را از سازمان هواپیمایی پیگیری کنند.
قيمت،افزايش،بليت

افندی‌زاده:
شهریار افندی‌زاده، معاون وزارت راه و شهرسازی همچنین درباره افزایش قیمت بلیت هواپیما گفت: مردم بلیت هواپیما را از مراکز معتبر تهیه کنند، شرکت‌های هواپیمایی درخواست افزایش قیمت داده‌اند، اما دولت تصمیم گرفت افزایش قیمت تا پایان امسال اتفاق نیفتد، سقف قیمت امسال نباید افزایش یابد.
اگرچه قیمت‌ها در نوروز افزایش نمی‌یابد، اما پس از عید، افزایش قیمت بلیت هواپیما برای سال ۱۴۰۲ در شورای ترابری بررسی می‌شود.
سقف قیمت از آذرماه ۱۴۰۰ تغییر نکرده، اما این نکته را اضافه کرد که در بهمن‌ماه ۱۴۰۰ حدود ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده به قیمت‌ها اضافه شده است.
مردم هرگونه تخلفی در فروش بلیت هواپیما مشاهده کردند آن را از طریق سازمان هواپیمایی کشور پیگیری کنند.