خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عمر ماندگاری مرغ منجمد یک سال و مرغ گرم ۷۲ ساعت است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 28 اسفند 1401 - 09:34
بوشهر- مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر گفت: تاریخ مصرف و عمر ماندگاری مرغ منجمد یک سال و مرغ گرم ۷۲ ساعت است.
مرغ،منجمد،شرايط،نگهداري،توليد،انجماد،كشتارگاه،سانتيگراد

دکتر مهدی تنگستانی‌مکان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در آستانه فرا رسیدن عید نوروز و مصرف بیشتر مواد پروتئینی در این ایام باید توجه ویژه‌ای به شرایط نگهداری و عمر ماندگاری مرغ منجمد و گرم داشته باشیم.
وی بیان داشت: مرغ منجمد تا هنگام عرضه حتماً باید در فریز و در دمای ۱۸- سانتیگراد نگهداری شود و عمر ماندگاری لاشه کامل منجمد در این شرایط یک سال پس از تولید و مرغ گرم در شرایط نگهداری دمای یخچالی (صفر تا ۴ درجه سانتیگراد) نیز ۷۲ ساعت پس از تاریخ تولید است.
تنگستانی‌مکان در خصوص ویژگی‌های ظاهری مرغ تازه در هنگام خرید اظهار داشت: در هنگام خرید باید توجه داشت که پوست بدن در مرغ تازه سفید مایل به زرد و به صورت یکنواخت روی بدن کشیده شده و همچنین پوست باید فاقد هرگونه پارگی، تورم، خون‌مردگی، تغییر رنگ و یا خراش باشد.
مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر در خصوص شرایط بهداشتی مرغ منجمد اذعان داشت: این محصول باید به صورت کاملاً منجمد در بسته بندی‌های سالم و دارای مشخصات، شامل نام کشتارگاه، کد پروانه بهداشتی بهره‌برداری از اداره کل دامپزشکی استان، تاریخ تولید و انقضا و آدرس و شماره تلفن کشتارگاه باشد.
تنگستانی افزود: مرغ منجمد پس از انجماد زدایی، عضلات و قوام طبیعی خود را حفظ کرده و سطح آن نیز نباید لزج باشد و بدون آثار و نشانه‌های سوختگی ناشی از انجماد و نیز علائم کپک زدگی (لکه‌های رنگی ناشی از رشد قارچ) باشد.