عمر ماندگاری مرغ منجمد یک سال و مرغ گرم ۷۲ ساعت است
مهر
|
استانها
|
یکشنبه، 28 اسفند 1401 - 09:34
بوشهر- مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر گفت: تاریخ مصرف و عمر ماندگاری مرغ منجمد یک سال و مرغ گرم ۷۲ ساعت است.

خلاصه خبر
وی بیان داشت: مرغ منجمد تا هنگام عرضه حتماً باید در فریز و در دمای ۱۸- سانتیگراد نگهداری شود و عمر ماندگاری لاشه کامل منجمد در این شرایط یک سال پس از تولید و مرغ گرم در شرایط نگهداری دمای یخچالی (صفر تا ۴ درجه سانتیگراد) نیز ۷۲ ساعت پس از تاریخ تولید است.
تنگستانی افزود: مرغ منجمد پس از انجماد زدایی، عضلات و قوام طبیعی خود را حفظ کرده و سطح آن نیز نباید لزج باشد و بدون آثار و نشانههای سوختگی ناشی از انجماد و نیز علائم کپک زدگی (لکههای رنگی ناشی از رشد قارچ) باشد.
تنگستانی افزود: مرغ منجمد پس از انجماد زدایی، عضلات و قوام طبیعی خود را حفظ کرده و سطح آن نیز نباید لزج باشد و بدون آثار و نشانههای سوختگی ناشی از انجماد و نیز علائم کپک زدگی (لکههای رنگی ناشی از رشد قارچ) باشد.