خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازدید ۳۰ هزار نفر از کاروان های راهیان نو از سدهای خوزستان

مهر | استان‌ها | شنبه، 27 اسفند 1401 - 11:28
اهواز- مسئول حوزه بسیج شهید عباس پور صنعت آب و برق خوزستان گفت: تاکنون ۳۰ هزار نفر در قالب کاروان‌های راهیان نور از سدهای کرخه و دز بازدید کردند.
دز،كرخه،سدهاي،سد

به گزارش خبرنگار مهر، عباس نبگان صبح امروز شنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای بیان کرد: سدهای کرخه و دز خوزستان به طور روزانه میزبان حضور کاروان‌های راهیان نور بوده است.
وی با اشاره به اینکه ۹۰ درصد کاروان‌ها دانش آموزان و دانشجویان بوده‌اند، گفت: در این کاروان‌ها تا کنون ۳۰ هزار نفر به طور مجموع از سدهای کرخه و دز بازدید کردند.
نبگان عنوان کرد: اقداماتی که در میزبانی این کاروان‌ها صورت می‌گیرد شامل حضور کارشناس فنی سد و تشریح موارد فنی مربوط به سد و نیروگاه، فضاسازی محیطی و پخش صوت‌ها و کلیپ‌های انقلابی با محوریت جهاد تبیین انجام می‌گیرد.
وی اظهار کرد: همچنین پذیرایی از کاروان‌ها و فراهم کردن محل استراحت کاروان‌ها برای استقرار مقطعی و سپس عزیمت به یادمان‌ها صورت می‌گیرد.