خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فولکس‌واگن سال ۲۰۲۵ خودروی جدید عرضه می‌کند

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 27 اسفند 1401 - 09:56
فولکس‌واگن عنوان کرد خودرو جدید خود با برد ۴۵۰ کیلومتر (۲۸۰ مایل) تا سال ۲۰۲۵ در اروپا عرضه می‌شود.
الكتريكي،خودروي،خودرو،ارائه

شرکت خودروسازی فولکس واگن موارد مرتبط با خودروی تمام الکتریکی با قیمت کمتر از ۲۵ هزار یورو (۲۶ هزار و ۷۹۰ دلار) را ارائه کرد که بخشی از تلاش این خودروساز آلمانی برای به دست آوردن ۸۰ درصد از فروش برند سواری فولکس‌واگن در اروپا تا سال ۲۰۳۰ از خودروهای تمام الکتریکی است.
فولکس‌واگن عنوان کرد که این خودرو با برد ۴۵۰ کیلومتر (۲۸۰ مایل) که تا سال ۲۰۲۵ در اروپا عرضه می‌شود و اولین خودروی پلت‌فرم الکتریکی مدولار فولکس‌واگن با دیفرانسیل جلو محرک است که عناصر طراحی آن به اولین گلف فولکس‌واگن بازمی‌گردد.
باتری این خودرو در حدود ۲۰ دقیقه از ۱۰ تا ۸۰ درصد شارژ می‌شود و حداکثر سرعت خودرو به ۱۶۰ کیلومتر در ساعت می‌رسد.
این خودروساز همچنین بدون توجه به ارائه جزئیات بیشتر، در حال کار بر روی خودروی الکتریکی دیگری است که با قیمت کمتر از ۲۰ هزار یورو ارائه خواهد شد.