خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دومین غیبت متوالی لژیونر ایران/ بازی با بارسلونا در ابهام

مهر | ورزشی | شنبه، 27 اسفند 1401 - 08:16
مسلم اولادقباد بازیکن ایرانی تیم فوتسال پالما نمی‌تواند این تیم را در هفته بیست و سوم لیگ اسپانیا همراهی کند.
پالما،تيم،مصدوميت،ديدار،فوتسال

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتسال پالما امروز شنبه در چارچوب هفته بیست و سوم لیگ دسته اول اسپانیا به مصاف واین آلبالی والدپنیاس می‌رود.
پالما که برای باقی ماندن در رده دوم جدول و حفظ فاصله سه امتیازی با بارسلونا نیاز به کسب سه امتیاز این مسابقه دارد، دو بازیکن اصلی خود را در اختیار ندارد.
با تایید «آنتونیو وادیلو» سرمربی پالما، این تیم مسلم اولادقباد و «گوردیلو» را به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهد داشت.
این دومین دیدار متوالی است که اولادقباد در پالما به خاطر مصدومیت از دست می‌دهد.
اولادقباد در تورنمنت تایلند همراه با تیم ملی فوتسال ایران حضور داشت و آسیب دید.
این مصدومیت انتقاد باشگاه پالما را از فدراسیون و تیم ملی ایران به دنبال داشت.
این در حالی است که پالما بعد از انجام سه بازی متوالی و فشرده در لیگ اسپانیا، کمتر از دو هفته دیگر در مرحله نیمه نهایی کوپا دل ری باید با بارسلونا دیدار کند و مشخص نیست اولادقباد به آن دیدار می‌رسد یا نه.