خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشدید بحران داخلی در رژیم صهیونیستی/ منزل نتانیاهو به محاصره نظامیان درآمد- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 27 اسفند 1401 - 02:15
همزمان با گسترش دامنه اعتراضات جامعه صهیونیستی علیه بنیامین نتانیاهو، نظامیان بازنشسته نیروی دریایی این رژیم منزل وی را به محاصره خود درآوردند.
رژيم،اعتراضات،نظاميان،صهيونيستي،ارتش،نتانياهو،اشغالگر

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، صدها نفر از نظامیان بازنشسته نیروی دریایی ارتش رژیم صهیونیستی از طریق دریا با قایق و حتی شنا کردن خود را به قیساریه اشغالی رساندند و با محاصره منزل بنیامین نتانیاهو به اعتراضات مستمر جامعه صهیونیستی علیه وی پیوستند.
اعتراضات صهیونیست ها علیه نتانیاهو با ورود شمار قابل توجهی از افسران و نظامیان رژیم اشغالگر و تهدید آنها به استعفا وارد فاز جدید و خطرناکی شده است به طوری که برخی سردمداران رژیم درباره خطر فروپاشی داخلی آن هشدار داده اند.
کانال هفتم تلویزیون رژیم صهیونیستی از تصمیم شماری از افسران ارتش رژیم برای استعفا از ارتش در صورت تصویب طرح جنجالی اصلاحات قضایی خبر داده است.
بر اساس گزارش این شبکه، وضعیت متنشج و افسارگسیخته حاکم بر رژیم اشغالگر به تشدید شکاف و اختلافات و اعتراضات در ارتش شده و این وضعیت در حال گسترش در میان نظامیان عادی و ذخیره است.
پیوستن نظامیان به موج اعتراضات فزاینده جامعه صهیونیستی علیه کابینه نتانیاهو به عنوان چالش داخلی خطرناک علیه اشغالگران قدس قلمداد شده است.
انتهای پیام/