خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عرضه پرتقال و سیب ویژه شب عید در میادین میوه و تره بار آغاز شد

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | جمعه، 26 اسفند 1401 - 13:28
مدیر بهره‌برداری سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران از توزیع میوه‌های ویژه شب عید از بعد از ظهر جمعه در میادین ۲۲ گانه خبر داد.
ميادين،مصوب

مقدسی زاده، مدیر بهره‌برداری سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران در خصوص علت عدم توزیع شش هزار تن میوه در تهران گفت: تقریباً از روز سه شنبه توزیع در میدان مرکزی را آغاز کردیم.
مدیر بهره‌برداری سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران خاطرنشان کرد: از بعداز ظهر امروز نیز توزیع در میادین ۲۲ گانه آغاز خواهد شد.
وی اظهار کرد: بر این اساس، پرتقال با نرخ مصوب ۱۴ هزار و ۹۰۰ تومان، سیب قرمز با نرخ مصوب ۲۰ هزار تومان و سیب زرد با نرخ مصوب ۲۲ هزار تومان عرصه خواهد شد.