خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازیکن فیورنتینا پس از گلزنی به تیم ترکیه‌ای کتک خورد + عکس

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | جمعه، 26 اسفند 1401 - 09:46
در لیگ اروپا و بازی بین دو‌ تیم سیوا اسپور و‌ فیورنتینا شاهد اتفاقات عجیب و غریبی بودیم.
گل،تيم،سيواس،بيانكو،اسپور،فيورنتينا

دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ کنفرانس بین سیواس اسپور و فیورنتینا با اتفاقی در آخرین لحظات بازی همراه بود؛ جایی که یکی از هواداران میزبان به داخل زمین دوید و به هافبک میهمان الساندرو بیانکو ضربه زد.
فیورنتینا در سیواس سیواس اسپور ترکیه را با نتیجه ۴ بر یک شکست داد و به مرحله بعد لیگ کنفرانس صعود کرد.
تیم ترکیه‌ای در دقیقه ۳۵ با گل اردوغان یشیلیورت پیش افتاد، اما فیورنتینایی‌ها با ۴ گل متوالی تلافی کردند.
آرتور کابرال در دقیقه ۴۴ گل تساوی را به ثمر رساند و در نیمه دوم نیکولا میلنکوویچ، دیمیتروس گوتاس و گائتانو کاستروویلی دیگر گل‌های این تیم را به ثمر رساندند.
در جشن چهارمین گل تیم ایتالیایی، یک هوادار ترکیه‌ای وارد زمین شد و با مشت به بیانکو زد و بینی او شکست.
وینچنزو ایتالیانو، سرمربی تیم ملی ایتالیایی در پایان بازی به اسکای اسپورتس ایتالیا گفت:شرم آور است که بیانکو ضربه خورد، او حتی آمدن آن هوادار را ندید و اکنون بینی اش شکسته است.
وحشتناک است که یک جوان ۲۰ ساله در یک عصر فوق العاده قربانی چنین خشونتی شود.