خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شورای فرهنگ عمومی اردستان باید جایگاه اصلی خود را بازیابد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 25 اسفند 1401 - 15:56
اردستان-فرماندار شهرستان اردستان گفت: درباره شورای فرهنگ عمومی در شهرستان باید تجدید نظر کنیم و آن را به همان جایگاه اصلی خود برگردانیم.
شهرستان،فرهنگ،اردستان،جايگاه،شوراي،شهيد،تشكيل

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدهادی احمدی‌طبا ظهر پنج‌شنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی، اظهار داشت: اسفند، ماهی است که در آن شهادت شهدای بزرگواری همچون شهید باکری، شهید همت و شهید خرازی وجود دارد و این شهیدان باید سرلوحه فرهنگ ما باشند.
وی افزود: شورای فرهنگ هنری یک جایگاه راهبری در شهرستان دارد و در آن باید در حد کلان شهرستان تصمیم گرفته شود و اکنون در زیرمجموعه‌های شورای فرهنگ عمومی قرارگاه عفاف و حجاب، کمیسیون فرهنگی و غیره را داریم.
فرماندار اردستان خاطرنشان کرد: در جایگاه شورای فرهنگ عمومی در شهرستان باید تجدید نظر کنیم و جایگاه این شورا را به همان جایگاه اصلی خود برگردانیم.
احمدی‌طبا تصریح کرد: یکی از چالش‌هایی که در شهرستان و حتی کشور وجود دارد این است که نتوانستیم به خوبی جوانان دهه‌های ۸۰ به بعد را نسبت به ایران متعصب بار آوریم و این که رهبر انقلاب بر روی جهاد تبیین بحث می‌کنند همین موضوع است.
وی بیان کرد: این موضوع تشکیل قرارگاه‌های فرهنگی در شهرستان‌ها مدنظر رهبر انقلاب است که باید به ریاست امام جمعه تشکیل شود و تشکیل این قرارگاه یک موضوع و اتفاق خوبی است.
فرماندار اردستان خاطرنشان کرد: مستند اردستان سرای من از جمله کارهای فرهنگی در شهرستان اردستان است که تاکنون از سه قسمت آن رونمایی شده است، همچنین یادواره شهدا نیز در سال آینده برگزار خواهد شد که لزوم همکاری دستگاه‌های شهرستان وجود دارد.