کارگاه پخت نان برنجی در کرمانشاه
مهر
|
استانها، چندرسانهای
|
پنجشنبه، 25 اسفند 1401 - 15:28
کرمانشاه- نان برنجی نام یک نوع شیرینی محلی کردی و سوغات شهر کرمانشاه است که به ویژه در مراسم و جشنها از آن استفاده میشود.

به گزارش خبرنگار مهر، در تهیه شیرینی نان برنجی که شهرت خاصی در میان ایرانگردان و ایرانیان دارد از آرد برنج، آرد گندم، پودر شکر، روغن جامد، تخم مرغ، گلاب و روغن کرمانشاهی استفاده میشود.
نان برنجی انواع گوناگونی دارد که از آن میان میتوان به نان برنجی ساده با روغن کرمانشاهی و نان برنجی زعفرانی اشاره کرد.
نان برنجی نام یک نوع شیرینی محلی کردی و سوغات شهر کرمانشاه است.