سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک قلاده توله پلنگ بیمار به پارک پردیسان بجنورد منتقل شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 24 اسفند 1401 - 20:06
بجنورد_ مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی گفت: در پی مشاهده یک قلاده توله پلنگ بیمار، این توله پلنگ برای مراقبت‌ های دامپزشکی به پارک پردیسان بجنورد منتقل شد.
پلنگ،توله،محيط،شكاريان،روستا

به گزارش خبرنگار مهر، رضا شکاریان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در اثر مشاهده یک توله پلنگ بیمار در حاشیه روستای استاد، یگان حفاظت محیط زیست و کارشناسان حیات وحش به منطقه اعزام شدند و این توله پلنگ را برای انجام امور درمانی و مراقبت‌های دامپزشکی به پارک پردیسان بجنورد باباامان منتقل کردند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی با اشاره به اینکه جنسیت این توله پلنگ ماده و سن آن حدود ۱۰ ماه می‌باشد، گفت: مردم روستا پیش از رسیدن محیط بانان، از این توله پلنگ مراقبت کرده که این اقدام جای تشکر و قدردانی دارد.
وی گفت: پس از بهبودی این پلنگ به همان روستا بازگردانده خواهد شد.
شکاریان ادامه داد: اخبار مربوط به امور درمانی این توله پلنگ متعاقباً اطلاع رسانی می‌شود.