خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح بسیج سلامت نوروزی در شهرستان دیر آغاز شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 24 اسفند 1401 - 19:00
بوشهر- رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی در شهرستان دیر آغاز و تا پایان ۱۴ فروردین‌ماه سال ۱۴۰۲ تداوم خواهد داشت.
نوروزي،شهرستان،بهداشت،درمان،شبكه،مهمانان،بسيج،بهداشتي

به گزارش خبرنگار مهر عباس آدمیت‌نسب عصر چهارشنبه در جمع اعضای تیم‌های بسیج سلامت نوروزی شهرستان دیر، اظهار داشت: مردم عزیز شهرستان دیر و مهمانان نوروزی این شهرستان لایق ارائه بهترین خدمات هستند و همه واحدهای بهداشتی و درمانی، در راستای پیشگیری از وقوع حوادث و درمان به موقع ناخوشی‌های احتمالی در آمادگی کامل هستند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر افزود: طرح بسیج سلامت نوروزی امسال از ۲۴ اسفندماه همزمان با سراسر کشور در شهرستان دیر آغاز و تا پایان ۱۴ فروردین‌ماه سال ۱۴۰۲ تداوم خواهد داشت.
وی ادامه داد: در این طرح چهار تیم نظارتی بهداشت محیط با ۱۶ نیرو به طور روزانه از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب به صورت حضوری و پس از آن نیز به صورت انکال فعال هستند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر ضمن تقدیر از کلیه سازمان‌هایی که همکاری و تعامل مناسبی با بازرسان این شبکه داشتند، گفت: امیدواریم با این تعامل و همکاری، شاهد کاهش مشکلات بهداشتی درمانی و ارائه مطلوب، به موقع و سریع خدمات بهداشتی درمانی به شهروندان و مهمانان نوروزی باشیم.
آدمیت‌نسب با بیان اینکه در طرح بسیج سلامت نوروزی از همه اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، سامانه‌های آب‌رسان، مدارس اسکان مهمانان نوروزی و غیره بازدید خواهد شد، تصریح کرد: شبکه بهداشت و درمان از طریق سامانه ۱۹۰ آماده دریافت هرگونه شکایت در حوزه بهداشت مواد غذایی، آب شرب و هرگونه خدمات حوزه بهداشت است.