خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انهدام باند حرفه ای قاچاق 2 هزار میلیارد تومانی ارز در مازندران/ 18 نفر در آمل و بابل دستگیر شدند - اخبار مازندران - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 24 اسفند 1401 - 17:15
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران از انهدام یک باند قاچاق حرفه ای ارز به ارزش 2 هزار میلیارد تومان در این استان خبر داد.
مازندران،گمنام،توماني،باند

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری به نقل از پایگا‌ه خبری استانداری مازندران، ‌روح‌الله سلگی در تشریح جزئیات انهدام باند حرفه‌ای قاچاق 2 هزار میلیارد تومانی ارز در مازندران اظهار داشت: اعضای این باند 18 نفره طی روزهای اخیر توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در شهرهای آمل و بابل دستگیر شدند.
وی با اشاره به تلاش موثر تلاشگران اداره کل اطلاعات مازندران در زمینه مقابله با باندهای سازمان یافته قاچاق افزود: با تلاش ویژه سربازان گمنام امام زمان طی روزهای گذشته یک شبکه شرط‌بندی و قمار با حجم کلاهبرداری 500 میلیارد تومانی در مازندران متلاشی شد.
انتهای پیام/