خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادعای ائتلاف متجاوز عربی درباره حمایت نظامی حزب‌الله لبنان از انصارالله یمن

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 07 خرداد 1398 - 10:58
سخنگوی ائتلاف متجاوز عربی ضمن اشاره به تغییر روند عملیات نظامی برای خنثی کردن "خطرات" انصارالله، مدعی شد، موشک‌های بالستیکی که این جنبش در اختیار دارد، همچنان خطری برای منطقه محسوب می‌شوند.
ائتلاف،يمن،جنبش،سخنگوي،نظامي،المالكي

سخنگوی ائتلاف متجاوز عربی ضمن اشاره به تغییر روند عملیات نظامی برای خنثی کردن "خطرات" انصارالله، مدعی شد، موشک‌های بالستیکی که این جنبش در اختیار دارد، همچنان خطری برای منطقه محسوب می‌شوند.
به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای الحیاة، ترکی المالکی، سخنگوی نیروهای ائتلاف سعودی اماراتی در نشست خبری در ریاض ادعا کرد، انصارالله توانست بر امکانات موشکی ارتش دولت مستعفی یمن با برد ۳۰۰ تا ۵۰۰ کیلومتر کنترل یابد.
شبه‌نظامیان حزب‌الله لبنان به انصارالله موشک‌ و پهپاد داده‌اند.
وی تاکید کرد، ائتلاف استفاده از پهپادها برای هدف قرار دادن یمنی‌ها و سعودی‌ها را تحمل نخواهد کرد و هدف گرفتن امکانات نظامی انصارالله مانند موشک‌های بالستیک، پهپاد و قایق‌های سریع این جنبش را ادامه خواهد داد.
المالکی بدون اشاره به تجاوزات هر روزه ائتلاف علیه اهداف غیرنظامی و مردم بی‌گناه یمن مدعی شد، این تجهیزات نظامی موجود در اختیار انصارالله بحران یمن را طولانی کرده و مانع از مذاکره واقعی توسط این جنبش برای دستیابی به حل و فصل شده است!
سخنگوی ائتلاف متجاوز عربی از جامعه بین‌الملل خواست مسؤولیت خود را در برابر "تهدیدهای موشکی انصارالله" برعهده بگیرد.
انتهای پیام