خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴۷ نفر از مصدومان حوادث چهارشنبه سوری قم در بیمارستان بستری شدند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 24 اسفند 1401 - 13:28
قم- سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان قم از بستری ۴۷ نفر از مصدومان حوادث چهارشنبه سوری قم در بیمارستان خبر داد.
حوادث،نفر،شب،مصدوم،قم

به گزارش خبرگزاری مهر، عزت‌اله بهزادی‌نیا سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان با ییان اینکه از مجموع حوادث شب گذشته ۵۴ نفر در قم مصدوم شدند گفت: از این تعداد ۷ نفر به صورت سرپایی در محل مداوا و ۴۷ نفر دیگر نیز به مراکز درمانی منتقل شدند.
وی افزود: در حال حاضر ۳۹ مصدوم این حوادث از بیمارستان مرخص شدند و ۶ نفر دیگر در مرکز خیرین سلامت تحت درمان هستند که متاسفانه یک نفر از آنها به دلیل شدت آسیب دیدگی وضعیت مناسبی ندارد و در بخش مراقبت‌های ویژه نگهداری می شود.
وی ادامه داد دو مصدوم دیگر این حوادث هم به دلیل شدت آسیب از ناحیه چشم، به مراکز تخصصی تهران منتقل شدند.
سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان گفت: از ظهر دیروز تا پایان شب گذشته ۷۳۳ مورد تماس با اورژانس ۱۱۵ قم برقرار شد که از این تعداد ۲۵۵ مورد منجر به انجام ماموریت شد.
دکتر بهزادی‌نیا افزود از این تعداد ۲۲ ماموریت مربوط به حوادث شب چهارشنبه آخر سال بود.
وی ادامه داد در حوادث شب گذشته متاسفانه چهار دستگاه آمبولانس اورژانس ۱۱۵ قم هم دچار آسیب شدند.