تخریب 218 مورد ساخت و ساز غیرمجاز در خوزستان- اخبار خوزستان - اخبار استانها تسنیم
فرمانده یگان حفاظت اراضی استان خوزستان از تخریب تعداد 218 مورد ساخت و ساز غیرمجاز در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، سرهنگ شریفی، اظهار داشت: حفاظت از اراضی کشاورزی جهت تامین امنیت غذایی جامعه ضرورتی اجتنابناپذیر و وظیفه خطیر و رسالت مهم وزارت جهاد کشاورزی است.
وی افزود: بر اساس گزارشهای سامانه 131 و گشتزنی در سال جاری تعداد 1056 مورد تغییرکاربری غیرمجاز شناسایی و در راستای اجرای قانون حفظ کاربری تعداد 218 مورد ساخت و ساز غیرمجاز از ابتدای سال تاکنون در استان خوزستان تخریب و 22.5 هکتار از اراضی کشاورزی آزاد شد.
فرمانده یگان حفاظت اراضی استان خوزستان ادامه داد: با نزدیک شدن به ایام تعطیلات نوروزی فرصتطلبان، سودجویان و زمینخواران همواره مترصد هستند که در فضای منفعل اداری، اراضی کشاورزی را تغییرکاربری غیرمجاز دهند، به منظور ممانعت از این اقدام مذموم که مصداق بارز زمینخواری است، در برنامهریزی انجام شده تعداد 28 اکیپ گشت حفظ کاربری و دهگردشی به صورت روزانه از تاریخ 27 اسفند سال جاری تا 13 فروردین سال آتی با همکاری و مشارکت دستگاه های اجرایی، قضایی و انتظامی در صیانت از اراضی کشاورزی فعالیت خواهند نمود.
وی خاطرنشان کرد: در صورت شناسایی تغییرکاربریهای غیرمجاز در عرصههای کشاورزی ماموران جهاد کشاورزی با همکاری و مشارکت مامورین نیروی انتظامی و مراجع قضایی نسبت به اجرای تبصره 1 و 2 ماده 10 قانون اقدام خواهندکرد.
شریفی با بیان اینکه مهمترین رکن استقرار و فعالیت سامانه 131 تامین بستر لازم و تسهیل شرایط برای افزایش نظارت و مشارکت مردم پیرامون حفاظت از عرصه های کشاورزی است از کلیه آحاد جامعه خواستار مشارکت و همکاری در حفظ اراضی کشاورزی با اعلام مشاهده هرگونه گزارش تخلف در این زمینه از طریق سامانه 131 هستیم.
انتهای پیام/735/