استاندار مرکزی: نگرانی گرانی کالاها در بازار هستیم/ فرمانداران روزانه نظارت کنند- اخبار مرکزی - اخبار استانها تسنیم
استاندار مرکزی گفت: وظیفه اصلی در سطح استان در هر شهری در بحث کنترل و نظارت بر بازار با محوریت فرمانداران است و نسبت به این موضوع باید تلاش زیادی داشته باشند و باید روزانه وضعیت بازار رصد و پایش شود.

بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، فرزاد مخلصالائمه پیش از ظهر امروز در ستاد تنظیم بازار استان مرکزی اظهار داشت: اولویت نخست برای کنترل بازار تامین کالاها و وفور و فراوانی کالاهای اساسی و کالاهای مورد نیاز مردم است که مطابق گزارش این جلسه در بهترین شرایط در چندین سال اخیر هستیم، در حوزههای کالاهای اساسی، غله، شکر، تخم مرغ و غیره وضعیت خوبی قرار داریم و تنها نگرانی در حوزه گرانی کالا است که مولفههای اقتصاد کلان کشور است، در مجموع روند کنترل ارزشهای ملی رضایت بخش است و امید است اتفاقات بهتری در روزهای آینده در این حوزه ایجاد شود.
وی افزود: وظیفه اصلی در سطح استان در هر شهری در بحث کنترل و نظارت بر بازار با محوریت فرمانداران است و نسبت به این موضوع باید تلاش زیادی داشته باشند و باید روزانه وضعیت بازار رصد و پایش شود و فرمانداران زمانی که از خانه خارج میشوند در مسیر خانه تا محل خدمت باید بازدید سرزده از اصناف داشته باشند.
استاندار مرکزی تصریح کرد: تامین نهادههای دامی یکی از مهمترین چالشهای امسال در کل کشور بود و ما دراستان نمیتوانستیم به صورت منفرد کار خاصی انجام دهیم اما زحمات زیادی در جهاد کشاورزی و پشتیبانی کشیده شده و نیاز است این کار ادامه داشته باشد، وعدههایی که وزارت جهاد کشاورزی و وزیر مربوطه داشته باید محقق شود و هر اقدامی برای جذب واردات کالا انجام شود و از انحصار تعداد محدودی افراد سودجود خارج کنند.
مخلصالائمه عنوان کرد: برای عرضه مستقیم میوه شب عید کار بسیار خوبی انجام شده و تغییر بنیادینی امسال انجام شد و دولت دخالتی ندارد و اداره تعزیرات باید کنترل داشته باشد تا خارج از شبکه توزیع میوه شب عید در تعطیلات مغازه داران گوش مردم را با قیمتهای بالا نبرند، خرید و فروش میوه در میوه فروشیها کنترل شود و منصفانه باشد و به نوعی میوه با کیفیت بالا عرضه شود و گران فروشی در میوه فروشیها وجود نداشته باشد.
وی با اشاره به اینکه ممنوعیت و محدودیتی برای ورودی و خروجی کالاهای اساسی به استان وجود ندارد اما باید مراقبت شود تا کالاها با التهاب مواجه نشوند، گفت: بسیج اصناف، اتاق اصناف و اتحادیهها به صورت میدانی حضور فعال دارند و نظارت بر انبارها و سرخانه کماکان وجودداشته باشد و وقفهای در خدمت رسانی ایجادنشود.
استاندار مرکزی عنوان کرد: اطلاع رسانی به رسانههای جمعی منظم باشد و اطلاع رسانی متناقض و پراکنده نداشته باشیم تا مردم دچار سردرگمی نشوند، باید هماهنگی لازم برای حضور نیروی انتظامی در کنار همکاران ناظر بر بازار انجام شود.
مخلصالائمه بیان کرد: در ایام نوروز تردد در استان مرکزی به لحاظ افراد بومی و غیر بومی زیاد است و در این دوران سومین استان پرتردد استان مرکزی است چراکه در چهارراه مواصلاتی قرار دارد بنابراین باید شراطی فراهم شود تا مردم در سفر یا گذر از استان مرکزی دچار مشکل نشوند چراکه این امر ممکن است خاطره بدی برای گردشگران و مسافران به همراه داشته باشد بنابراین نیاز است شعبات بانکها به صورت کشیک فعال باشند ودر حوزه بانکها باید خدمات رسانی به روز انجام شود و کمبود اسکناسی در دستگاههای خود پرداز وجود نداشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: بحث جبران جوجهریزی پیگیری شود و باید در اولویت قرار گیرد، نظارت بر برخی از اصناف در روزهای نخست تعطیلی مانند نانواییها به جد انجام شود تا شاهد صفهای طولانی نباشیم، ذخایر راهبردی برای تنظیم بازار نیست بلکه برای شرایط خاص کشور است بنابراین دست زدن به آن تخلف محسوب میشود اما در شرایطی که نیاز است بازار تنظیم شود مانعی ندارد و باید مراقب بود که ذخایر راهبردی خرج تنظیم بازار نشود.
2 هزار واحد صنفی تاکنون در طرح کالا برگ الکترونیک ثبت نام کرد
حسن میرزاخانی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی در این نشست با اشاره به طرح کالابرگ الکترونیک اظهار داشت: 2 هزار واحد صنفی تاکنون در طرح کالا برگ الکترونیک ثبت نام کرده و بالغ بر 400 تا 500 واحد نیز تجهیز شدهاند.
وی افزود: حساب سرپرستان خانوار یارانه بگیر شارژ شده و امکان خرید از یارانه ماه آینده در قالب کالا برگ و خرید اقلام اساسی وجود دارد.
انتهای پیام/