خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایتخت در چهارشنبه آخر سال مشکل خاص امنیتی نداشته است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 24 اسفند 1401 - 10:40
تهران- استاندار تهران گفت: پایتخت در چهارشنبه آخر سال مشکل خاص امنیتی نداشته است.
تهران،سوري،چهارشنبه،حضور،فخاري،انتظامي،شب

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا فخاری در حاشیه بازدید از ستاد فرماندهی انتظامی تهران بزرگ درباره وضعیت استان تهران در چهارشنبه سوری گفت: این شب به عنوان یک شب خاطره انگیز برای مردم است چهارشنبه سوری به عنوان یک سنت از گذشته برای ابراز شادی مردم بوده است و پلیس و سایر عوامل برای آنکه مردم در آسایش باشند حضور کافی و کاملی در میدان دارند.
وی ادامه داد: سایر دستگاه‌ها هم در قالب مجموعه قرارگاه تاکتیکی امام علی (ع) حضور دارند تا به موقع نیازهای مردم را تأمین کنند و این نقطه اوج همکاری بین دستگاهی است.
استاندار تهران با تاکید بر اینکه شاهد فضای توأم با آرامش و وضعیت عادی در تهران هستیم گفت: با حضور نیروهای امدادی و انتظامی تا کنون سه نفر فوتی در قدس، بهارستان و ملارد گزارش شد.
فخاری در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا از اعضای گروه‌های خرابکارانه اقداماتی انجام داده‌اند یا خیر، گفت: دشمنان برای ضربه زدن به ایران همواره فرصت طلبی می‌کنند تا مقابل مردم بایستند و طبیعی است در هر موضع و مواضعی تهدیداتی را انجام می‌دهند اما بسیاری از توطئه‌ها خنثی شد و تا به این ساعت یکی از آرام ترین شب‌های سال را در مقایسه با چهارشنبه سوری سال‌های قبل داشتیم.