خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عشایر سربازان خط مقدم اقتصاد کشور هستند- اخبار سمنان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 24 اسفند 1401 - 10:27
فرمانده سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان گفت: عشایر سربازان خط مقدم اقتصاد کشور هستند و تحقق اقتصاد مقاومتی با تکیه بر همراهی عشایر بوده است.
عشاير،سمنان،استان،شبانان،تكريم،سپاه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سردار حمید دامغانی صبح امروز در همایش تکریم از شبانان و گله‌داران عشایر استان سمنان، اظهار داشت:عشایر یکی از با وفاترین اقشار به نظام و انقلاب هستند.
وی گفت: شما عشایر سربازان خط مقدم اقتصاد کشور هستید و تحقق اقتصاد مقاومتی با تکیه بر همراهی عشایر بوده است.
فرمانده سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان افزود: در 4 سال گذشته علی‌رغم همه مشکلات ایجاد شده اما قدرتمندتر از گذشته پای آرمان‌های انقلاب ایستادند.
دامغانی افزود: هدف از این همایش تکریم شبانان و عشایر استان سمنان برپایی میز خدمت برای رفع مشکلات این اقشار است.
وی با بیان اینکه عشایر نیروهای مولدی هستند که با تولید محصولاتی مانند گوشت قرمز، لبنیات، گیاهان دارویی و صنایع دستی نقش بسیار مهم و تاثیرگذاری در تحقق اقتصاد مقاومتی و جهش تولید دارند.
به گزارش تسنیم، همایش تکریم از شبانان و گله‌داران عشایر استان سمنان با حضور سردار حزنی، معاون هماهنگ کنننده قرارگاه مرکزی جهاد سازندگی سپاه، استاندار سمنان، فرمانده سپاه قائم آل محمد(عج ) استان و سایر مسئولین آغاز شد.
انتهای پیام/361/