خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اشکش دوباره سرمربی نفت مسجدسلیمان شد/ آماده انتشار- اخبار فوتبال ایران - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 23 اسفند 1401 - 23:13
سرمربی پیشین استقلال ملاثانی مجدداً هدایت تیم نفت مسجدسلیمان را بر عهده گرفت.
اشكش،نفت،تيم،امتياز،باشگاه،شكست،مسجدسليمان

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، ابراهیم اشکش پس از استعفای محمدرضا مهاجری از سرمربیگری نفت مسجدسلیمان، به مدت چهار بازی روی نیمکت نفتی‌ها نشست.
هر چهار دیدار تیم نفت با اشکش در لیگ برتر، با شکست زردپوشان بختیاری همراه شد و تنها برتری این تیم (مقابل ملوان بندر انزلی در جام حذفی) با حکم کمیته انضباطی، به شکست 3 بر صفر شاگردان اشکش انجامید.
این نتایج سبب شد مدیران باشگاه نفت MIS حکم به برکناری اشکش و انتصاب رضا عنایتی به‌عنوان جانشین او بدهند.
عنایتی نیز پس از کسب چهار امتیاز و پیش از دیدار با گل‌گهر سیرجان، از سرمربیگری نفت استعفا کرد تا نفتی‌ها با هدایت فرزاد حافظی (سرپرست تیم) به سیرجان سفر کنند.
پس از شکست 4 بر صفر برابر گل‌گهر، مسئولان باشگاه نفت مسجدسلیمان مذاکرات خود را با ابراهیم اشکش از سر گرفتند و امشب (سه‌شنبه) وی را به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال این باشگاه برگزیدند.
به این ترتیب نفت که با 13 امتیاز در قعر جدول لیگ برتر ایستاده و هفت امتیاز با فرار از منطقه سقوط فاصله دارد، در هفت هفته پایانی مسابقات با اشکش برای فرار از سقوط تلاش می‌کند.
انتهای پیام/