95 نقطه حادثه خیز در محورهای مواصلاتی استان گلستان وجود دارد- اخبار گلستان - اخبار استانها تسنیم
استاندار گلستان گفت: بعد از تهران دومین استان از نظر تعداد نقاط حادثه خیز در طول جاده ها هستیم، 95 نقطه حادثه خیز در محورهای مواصلاتی داریم که باید تا پایان دولت سیزدهم تا 80 درصد این نقاط ایمن سازی شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، علیمحمد زنگانه ظهر امروز در نشست خبری درباره طرح طبیعتگردی جزیره آشوراده، اظهار داشت: یک سایت پشتیبان 138 هکتاری داریم که به علت اینکه مجوزهای زیست محیطی بالای 5 هکتار نیاز به مجوز کشور دارد مجوز 5 هکتار را صادر کردیم و در حال رایزنی با سرمایهگذار هستیم.
استاندار گلستان ورود استان مجاور به طرح طبیعتگردی آشوراده را غیرمنطقی توصیف کرد و گفت: با رئیس کل دادگستری و دادستان مرکز استان صحبت کردم و جایی برای ورود استان همجوار در این پروژه وجود ندارد.
در حال حاضر عملیات اجرایی به هیچ وجه متوقف نیست.
همان گونه که برای 700 متر جاده دسترسی هم چنین کاری را انجام داده بودند در حالی که کار ما قانونی است و همه اقدامات را با هماهنگی سازمان محیط زیست انجام میدهیم.
وی افزود: طبیعتگردی گسترده مورد توافق محیط زیست کشور و شورای عالی معماری و شهرسازی و استانداری گلستان قرار دارد.
در جایی که تعارض نداریم دلیلی ندارد که کار متوقف شود.
در این 22 هکتار اختلافی وجود ندارد و ماشینآلات برای انجام عملیات اجرایی انتقال داده شده است و در حال کار هستیم.
با رئیس شورای عالی معماری و شهرسازی هم گفتوگو کردیم تا مصوبه معطل مانده و دستور ویژه رئیس جمهور را در این شورا به تصویب برسانیم.
استاندار گلستان تصریح کرد: از نظر ما دستور رئیس جمهور واضح و روشن است.
همانطور که درباره خلیج گرگان این دستور صریح و شفاف بود، درباره جزیره آشوراده نیز رئیس جمهور با صراحت بر اجرای پروژه تاکید کرد.
ورود استان همجوار در این پروژه غیرقابل قبول است و ما براساس قانون کار خودمان را انجام میدهیم.
وی در ادامه به وجود نقاط حادثهخیز در طول جادههای استان اشاره کرد و گفت: بعد از تهران دومین استان از نظر تعداد نقاط حادثهخیز در طول جادهها هستیم.
95 نقطه حادثه خیز در محورهای مواصلاتی داریم که باید تا پایان دولت سیزدهم تا 80 درصد این نقاط ایمنسازی شود.
زنگانه توضیح داد: اولین اقدام برای رفع این نقاط حادثهخیز این بود که در سفر رئیس جمهور مصوبه 2 هزار میلیارد تومانی برای مجموعههای مرتبط با وزارت راه داشتیم که هزار و 200 میلیارد تومان در این بخش بوده است.
وی با اشاره به پیگیری این موضوع از طریق وزیر راه و شهرسازی گفت: در همین زمینه جاده قدیم بندرگز به سمت گرگان در حال تعریض است تا بار ترافیکی را به جاده اصلی منتقل نکند.
50 میلیارد تومان برای این پروژه مصوب شده که 9 میلیارد تومان آن تخصیص یافته است.
از محل مصوبات سفر و اعتبارات نفت نیز ایمن سازی دوربرگردانهای غیراستاندارد در دستور کار قرار گرفته است.
استاندار گلستان با اشاره به رشد اعتبارات در حوزه احداث و توسعه راههای استان نیز گفت: اعتبارات این بخش از 674 میلیارد ریال در سال 1399 به دو هزار و 134 میلیارد ریال در سال جاری رسیده است.
تمام پروژههای راهسازی که برخیها حدود یک دهه غیرفعال بود، بعد از سفر رئیس جمهور فعال شده است و هیچ پروژه غیرفعالی نداریم.
وی اضافه کرد: از نیمه دوم 1400 تاکنون 7 هزار میلیارد ریال کار اجرایی در حوزه راه انجام شده است.
همچنین به دنبال این هستیم مکانیزمهای جدید مالی را برای پروژههای راهسازی تامین کنیم.
زنگانه درباره مسائل و موضوعات حوزه گردشگری نیز اظهار داشت: پیگیری تله کابین گرگان را با جدیت انجام میدهیم و کار به جاهای خوبی رسیده است.
از نمایندگان به ویژه نمایندگان گرگان و آق قلا قدردانی میکنم، اما این نکته را هم میگویم که به جای حاشیه رفتن در پی همافزایی باشیم.
یک هم افزایی با نوروزی، نماینده علی آباد کتول انجام دادیم و با اینکه کار سختی بود، اما مصوبه تلهکابین علیآباد کتول را گرفتیم.
وی درباره آخرین وضعیت پتروشیمی گلستان هم گفت: بعد از تفویض اختیارات رئیس قوه قضائیه و دستور ویژه رئیس جمهور پیگیریها سرعت گرفت.
موانع حقوقی یکی پس از دیگری بعد از یک سال رفع شد.
با شرکت نفت و شرکت ملی پتروشیمی ایران وارد یک مذاکره طولانی شدیم چون هیئت مدیره وقت توان تامین مالی پروژه را نداشت.
در سفر رئیس جمهور گزارش کامل را دادیم و درخواست ما این بود که دولت ورود کند.
هلدینگ خلیج فارس برای ورود به این پروژه مشخص شد و مجوز افزایش سرمایه توسط بورس صادر و روی کدال گذاشته شده است.
با احداث پتروشیمی 40 هزار میلیارد تومان به درآمد ناخالص استان افزوده خواهد شد و امیدواریم در سفر دوم رئیس جمهور عملیات اجرایی فاز دوم را داشته باشیم.
انتهای پیام/582/