خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارتباط ایران و عربستان به نفع منطقه است

مهر | سیاسی | سه شنبه، 23 اسفند 1401 - 10:14
نماینده مردم اراک در مجلس گفت: برقراری ارتباط میان جمهوری اسلامی ایران و عربستان قطعاً به نفع سعودی‌ها، ایران، منطقه و جهان اسلام خواهد بود.
كشورهاي،ايران،ارتباط،منطقه،نفع،اسلامي،گفتگو،عربستان،دولت،خليج

محمدحسن آصفری در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به توافق ایران و عربستان، گفت: جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه به دنبال قطع رابطه با کشورهای همسایه نبوده است، بلکه معتقدیم کشورهای حوزه خلیج فارس می‌توانند مسائل و مشکلاتشان را در قالب گفتگو و مذاکره با یکدیگر حل کنند.
وی بیان کرد: ما علاقه‌مند هستیم که سطح روابطمان را با کشورهای حوزه خلیج فارس گسترش دهیم و به خوبی می‌دانیم که رژیم صهیونیستی از اختلاف میان کشورهای منطقه نفع می‌برد.
نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اخیراً «شیء جین پینگ»، رئیس جمهور چین به عربستان سفر کرد و سعودی‌ها از وی درخواست داشتند که برای برقراری ارتباط با ایران واسطه‌گری کند که این موضوع از سوی مقامات چین در سفر رئیس‌جمهور کشورمان به پکن مطرح و در نهایت قرار بر این شد که این توافق انجام شود.
عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما اعتقاد داریم هر چقدر بتوانیم سطح روابط خود را با کشورهای منطقه گسترش دهیم، به نفع امنیت منطقه، اقتصاد و توسعه همه جانبه کشورهای حوزه خلیج فارس است.
آصفری با اشاره به اینکه صهیونیست‌ها از توافق ایران و عربستان ناراحت هستند، ادامه داد: برقراری ارتباط میان جمهوری اسلامی ایران و عربستان قطعاً هم به نفع سعودی‌ها و هم به نفع ایران و هم به نفع منطقه و جهان اسلام خواهد بود.
نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت رئیسی به خوبی دیپلماسی منطقه‌ای را فعال کرده است، گفت: این در حالی است که در دولت روحانی توجهی به کشورهای منطقه نمی‌شد و علی غم آنکه دولتمردان روحانی صحبت از گفتگو و مذاکره می‌کردند و ادعا داشتند زبان گفتگو را به خوبی می‌دانند، اما در عمل و از آنجایی که تمام تمرکز و برنامه‌های خود را برای ارتباط با غرب گذاشته بودند، خروجی ارتباط صرف با کشورهای اروپایی تحریم‌های بیشتر و ناجوانمردانه علیه ایران شد.
وی اظهار داشت: در دولت فعلی توجه ویژه‌ای به کشورهای همسایه و منطقه شده است.
البته ما معتقدیم دولت سیزدهم نیز نباید فقط به ارتباط با این کشورها بسنده کند و ما باید با همه کشورها حتی کشورهای اروپایی بر اساس اصول عزت، حکمت و مصلحت در ارتباط باشیم.