خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خط و نشان قهرمان المپیک برای رقیبان داخلی و خارجی

مشرق | ورزشی | سه شنبه، 23 اسفند 1401 - 08:56
دارنده مدال طلای وزنه‌برداری المپیک ۲۰۱۶ ریو با انتشار تصاویری از تمرینات، بازگشت خود را به رقابت‌ها اعلام کرد.
كيلوگرم،مرادي،طلاي،مدال،المپيك،سهراب

به گزارش مشرق، سهراب مرادی از خرداد سال ۱۳۹۸ با مصدومیت از ناحیه کتف دست و پنجه نرم می‌کند؛ مصدومیتی که به سد راه وی برای سفر به توکیو تبدیل شد.
او که در المپیک ۲۰۱۶ ریو موفق شد با اقتدار مدال طلای دسته ۹۴ کیلوگرم را از آن خود کند در ادامه ۲ مدال طلای جهانی ۲۰۱۷ آناهیم آمریکا و ۲۰۱۸ عشق‌آباد ترکمنستان را در دسته ۹۶ کیلوگرم کسب کرد.
او رکوردار دسته ۹۶ کیلوگرم جهان نیز است.
رکورد ۴۱۶ کیلوگرم دوضرب دسته ۹۶ کیلوگرم در اختیار سهراب مرادی است.
با توجه به تغییر اوزان المپیکی سهراب مرادی در نظر دارد تا در دسته ۱۰۲ کیلوگرم به روی تخته برود.
در این دسته مدعیان داخلی و خارجی زیادی حضور دارند.
رضا دهدار، سیدرسول معتمدی و علی هاشمی مهمترین رقیبان داخلی مرادی به شمار می‌روند.
در خارج از کشور نیز قهرمانان نامداری مانند فارس الباخ قطری دارنده مدال طلای المپیک ۲۰۲۰ توکیو، لسمن پارادز بحرینی دارنده مدال طلای قهرمانی جهان و رکوردار یک‌ضرب دسته ۹۶ کیلوگرم (۱۸۷ کیلوگرم) از جمله نفراتی هستند که داعیه رسیدن به مدال طلای قهرمانی المپیک و جهان را دارند.
مرادی در صورت آمادگی کامل می‌تواند در مسابقات قهرمانی آسیا که اردیبهشت ماه در کره‌جنوبی برگزار می‌شود شرکت کند.
این مسابقات گزینشی المپیک به شمار می‌رود.