خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۹۹ دانش‌آموز قزوینی در المپیادهای علمی پذیرفته شدند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 22 اسفند 1401 - 22:06
قزوین- مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: ۱۹۹ دانش‌آموز قزوینی در ۱۴ رشته آزمون، در مرحله اول المپیادهای علمی ۱۴۰۲- ۱۴۰۱ پذیرفته شدند.
مرحله،المپيادهاي،علمي،استان

نقی سیاهکالی مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: نتایج مرحله اول المپیادهای علمی ۱۴۰۲-۱۴۰۱، اعلام شد که در مرحله اول از این رقابت‌ها شاهد درخشش دانش آموزان نخبه استان بودیم، ۱۹۹ دانش‌آموز در ۱۴ رشته آزمون از استان قزوین پذیرفته شدند.
وی با ابراز خرسندی از روند رو به رشد پذیرش دانش آموزان استان در المپیادهای علمی تاکید کرد: از تعداد ۱۹۹ دانش‌آموز راه یافته به مرحله بعد، ۱۲۶ دانش‌آموز از مدارس استعدادهای درخشان شهید بابایی دوره دوم و فرزانگان موفق به کسب این موفقیت ارزشمند گردیدند.
مدیرکل آموزش و پرورش قزوین تصریح کرد: مرحله دوم المپیادهای علمی در اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد.