نظارت بر تهیه و توزیع کالاهای اساسی تا پایان ماه مبارک رمضان
کرمانشاه- سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمانشاه از نظارت بر تهیه و توزیع کالاهای اساسی تا پایان ماه مبارک رمضان در استان کرمانشاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالوحید محمدی ظهر دوشنبه در جلسه فوق العاده کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار استان کرمانشاه با موضوع تأمین و توزیع کالاهای موردنیاز ایام نوروز و ماه مبارک رمضان بر پیگیری نحوه صحیح توزیع و ارائه کالاهای مورد نیاز مردم تاکید کرد.
وی افزود: همه ما موظف هستیم با فراهم آوردن امکانات برای توزیع مناسب، کرامت مردم را مورد توجه قرار دهیم.
سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمانشاه تصریح کرد: برای تنظیم بازار ایام نوروز و ماه مبارک رمضان غرفههای رایگان در اختیار تأمین کنندگان و توزیع کنندگانی که توانایی عرضه مستقیم کالاها به قیمت مناسب داشته باشند، قرار خواهیم داد.
محمدی با تاکید بر ضرورت برپایی نمایشگاههای عرضه کالاهای اساسی در سراسر استان کرمانشاه، گفت: هم اکنون ۲۰ مکان عرضه اقلام اساسی در شهرستانهای استان راه اندازی شده است.
وی خاطر نشان کرد: جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در خصوص استقرار و راه اندازی محلهای عرضه مستقیم کالاهای اساسی پیگیریهای لازم را به عمل آورده و در این مکانها اقلامی مانند گوشت منجمد، برنج، مرغ منجمد، شکر، روغن و… با قیمت مناسب به هم استانیها عرضه میشود.