خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادامه سیر نزولی قیمت ها در مرکز مبادلات/ دلار 40 هزار و 300 تومان شد- اخبار پول

تسنیم | اقتصادی، بازار | دوشنبه، 22 اسفند 1401 - 11:44
در تابلوی معاملاتی مرکز مبادله ارز و طلای ایران امروز دوشنبه 22 اسفندماه قیمت هر اسکناس دلار 40هزار و 300 تومان و نرخ حواله دلار 36هزار و 700 تومان اعلام شد.
تومان،حواله،اسكناس،نرخ

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بر اساس معاملات بازار مبادله ارز و طلای ایران قیمت هر اسکناس دلار امروز (دوشنبه 22 اسفندماه) 40 هزار و 300 تومان و قیمت حواله دلار 36 هزار و 700 تومان کشف شد.
از 8 اسفندماه علاوه بر قیمت‌های اسکناس و حواله دلار، قیمت اسکناس و حواله یورو و درهم نیز در سایت بازار متشکل درج می‌شود؛ بر همین اساس نیز نرخ اسکناس یورو 42 هزار و 866 تومان، و نرخ حواله یورو 39 هزار و 36 تومان اعلام شده است.
همچنین در مرکز مبادله ارز و طلا نرخ اسکناس درهم 10 هزار و 973 تومان و نرخ حواله درهم نیز 9 هزار و 993 تومان اعلام شده است.
انتهای پیام/