خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رفع تعرض بیش از ۱۴۹ هزار مترمربع از اراضی سازمان ملی زمین و مسکن

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 22 اسفند 1401 - 08:34
کرمانشاه- مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه از رفع تعرض بیش از ۱۴۹ هزار مترمربع از اراضی سازمان ملی زمین و مسکن استان کرمانشاه طی سال جاری خبر داد.
كرمانشاه،حفاظت،رفع،استان

مهرداد آهکی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با تلاش یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن استان کرمانشاه در سال ۱۴۰۱ علاوه بر ۲۱ مورد رفع تعرض، شش مورد حکم قضائی به‌متراژ هفت هزار و ۱۷۸ مترم انجام شده است.
وی افزود: همچنین رفع تعرض ۱۴۹ هزار و ۱۶ مترمربع از اراضی سازمان ملی زمین و مسکن به ارزش ۶۴۰ میلیارد و ۴۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۱ انجام گرفته است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه تصریح کرد: عمده رفع تصرفات و اجرای احکام قضائی در شهرستان‌های کرمانشاه، اسلام آباد و قصرشیرین انجام گرفته است.
وی با تقدیر از عملکرد یگان حفاظت راه و شهرسازی استان کرمانشاه، بیان کرد: مطمئناً در کنار تلاش و سرعت عمل عوامل اجرایی، همکاری مردم در ارائه گزارشات به‌موقع نقش بسزایی در حفاظت اراضی داشته است.