خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توزیع بیش از ۳۰۰ هزار فیش عوارض نوسازی

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 22 اسفند 1401 - 00:29
شهردار منطقه ۴ گفت:طی روز‌های اخیر حدود ۳۰۳  هزار فیش عوارض سالیانه محاسبه، چاپ و  توزیع شده است.
عوارض،نوسازي،توزيع،منطقه،بخشودگي

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
علی اصغر کمالی زاده با اشاره به توزیع گسترده فیش‌های نوسازی در محدوده منطقه ۴، با شرایط استثنایی شرایط بخشودگی جرائم اظهار کرد: طی روز‌های اخیر حدود ۳۰۳ هزار فیش عوارض سالیانه محاسبه، چاپ و در سطح این منطقه توسط نواحی ۹ گانه توزیع شده است.
در ادامه شهردار منطقه ۴ از توزیع ۳۰۳ هزار و ۵۸۸ فیش عوارض نوسازی، کسب و پیشه و پسماند در بازه زمانی ۵ روزه خبر داد و گفت: انتظار می‌رود با پرداخت به موقع فیش‌های عوارض نوسازی توسط شهروندان، بتوانیم خدمات بهینه‌ای در راستای پروژه‌های اجرائی و عملیاتی ارائه دهیم.
کمالی زاده در ادامه خاطر نشان کرد: شهروندان با پرداخت به موقع عوارض علاوه بر بخشودگی جرایم عوارض سال‌های گذشته، مدیریت شهری را در پیشبرد خدمات ارائه شده به شهر یاری خواهند کرد.