خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرار هوادار از از هت تریک شکست/ شاگردان رحمتی مقابل پیکان هم متوقف شدند

مشرق | ورزشی | یکشنبه، 21 اسفند 1401 - 18:00
هفته بیست و سوم لیگ برتر با ثبت تساوی در ۲ بازی پیگیری شد.
مس،هوادار،كارت،حسين،گل،ابراهيمي،كرمان،پيكان،ضربه،دقيقه،بازي

به گزارش مشرق، هفته بیست و سوم لیگ برتر فوتبال کشورمان از ساعت ۱۵ امروز با برگزاری ۲ بازی پیگیری شد.
آلومینیوم اراک صفر- پیکان صفر
در ورزشگاه امام خمینی اراک، آلومینیوم برابر پیکان به تساوی بدون گل رضایت داد تا چهارمین مساوی متوالی‌اش را ثبت کند.
با این نتیجه شاگردان سید مهدی رحمتی با ۳۲ امتیاز رتبه هفتم را برای خود حفظ کردند اما تیم مجتبی حسینی ۲۳ امتیازی شده و در رده سیزدهم باقی ماند.
داور: رضا عادل
کمک‌ها: محسن سلطانی و اسماعیل احمدی
کارت زرد: امین جهان کهن از آلومینیوم/ غلامرضا ثابت ایمانی از پیکان
کارت قرمز: -
گل: -
هوادار یک- مس کرمان یک
در ورزشگاه دستگردی تهران هوادار مقابل مس کرمان با گل دقیقه ۸۸ حسین ابراهیمی به تساوی یک بر یک رسید تا از سومین باخت متوالی‌اش جلوگیری شود.
ساکت الهامی که ۲ روز قبل مدعی بود مستحق‌ترین گزینه برای هدایت تیم ملی است، از بازی با پرسپولیس در هفته بیستم نتوانسته تیمش را به برتری برساند.
با این نتیجه شاگردان ساکت الهامی ۲۶ امتیازی و به صورت موقت در رده نهم باقی ماندند.
تیم فرزاد حسین‌خانی نیز برای چهارمین بازی متوالی در رسیدن به برد ناکام ماند تا با ۲۰ امتیاز جایگاه چهاردهم را حفظ کند.
داور: محمدحسین ترابیان
کمک‌ها: ایوب غلام‌زاده، امین زاهدی
کارت زرد: محمد میری و سپهر روزی طلب از هوادار/ مهیار زحمتکش و عارف رستمی از مس
کارت قرمز: حسین ابراهیمی(۲+۹۰- ۲ کارته) از هوادار
گل: حسین ابراهیمی(۸۸) برای هوادار/ احمد نصیری(۲۰) برای مس کرمان
در دقیقه ۵۴ ضربه محسن سفید چقایی را ابتدا شهداد نژاد گرفت و در ریباند ضربه حسین صادقی پس از واکنش دروازه‌بان مس به تیر افقی برخورد کرد.
در دقیقه ۶۸ ضربه ایستگاهی عارف رستمی به شکل خطرناکی به تیر افقی دروازه هوادار برخورد کرد.