خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نمایشگاه عرضه کالاهای اساسی در ۵ شهر گلستان برپا خواهد شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 21 اسفند 1401 - 07:06
گرگان- رئیس سازمان جهادکشاورزی گلستان گفت: نمایشگاه های عرضه کالاهای اساسی در شهرهای گرگان، گنبدکاووس، بندرگز، بندرترکمن و علی آبادکتول پیش بینی شده است.
گوشت،قرمز،سازمان،جهادكشاورزي،گلستان،مرغ

به گزارش خبرنگار مهر، محمد برزعلی شامگاه شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: در سازمان جهادکشاورزی استان در تهیه، تامین و توزیع کالاهای اساسی توانستیم اقدامات و برنامه ریزی مناسبی داشته باشیم.
رئیس سازمان جهادکشاورزی گلستان در پاسخ به سوالی درباره نحوه قیمت گذاری افزود: در قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان که در سال ۱۳۸۸ به تصویب رسید مقرر شد که مسئولیت بحث قیمت گذاری به سازمان صمت واگذار شود.
وی در ادامه با اشاره به تخصیص مقادیر قابل توجه گوشت قرمز گفت: ذخایر متناوبی از مرغ و گوشت قرمز را برای ماه مبارک رمضان و ایام عید نوروز تهیه و تامین کرده ایم.
برزعلی گفت: استان گلستان در برنامه ریزی هوشمند کردن کالاهای اساسی، گوشت قرمز، گوشت مرغ در کشور پیشرو است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی گلستان با اشاره به اینکه در بحث گوشت قرمز و مرغ منجمد توزیع مناسب و شفاف داشتیم، افزود: نمایشگاه های عرضه کالاهای اساسی در شهرهای گرگان، گنبدکاووس، بندرگز، بندرترکمن و علی آبادکتول پیش بینی شده که با تخفیف مناسبی نسبت به بازار در خدمت مردم استان هستند.