خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تظاهرات سراسری فرانسوی ها برای چندمین روز متوالی- اخبار اروپا - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 21 اسفند 1401 - 00:43
مردم فرانسه در اعتراض به طرح بازنشستگی دولت امانوئل ماکرون رئیس جمهور این کشور، برای چندمین روز متوالی تظاهرات سراسری برگزار کردند.
تظاهرات،فرانسه،نفر،شركت،درحاليكه،اعتراضي،راهپيمايي،آمارهاي

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، فرانسه امروز شنبه برای هفتمین روز متوالی علیه طرح‌های بازنشستگی و مستمری دولت ماکرون تظاهرات سراسری برگزار کردند درحالیکه از سوی دیگر اعتصاب‌ها بر حمل و نقل عمومی و جمع آوری زباله تاثیر گذاشته است.
ائتلاف اتحادیه‌های فرانسه که از زمان شروع جنبش اعتراضی در پایان ماه ژانویه اتحاد خود را حفظ کرده، امید به افزایش فشار بر روی دولت برای عقب نشینی از طرحش را دارد.
طبق آمارهای وزارت کشور فرانسه، انتظار می‌رود نزدیک به 1 میلیون نفر در بیش از 200 راهپیمایی در سراسر کشور شرکت کنند درحالیکه سنا همچنان در حال بررسی اصلاحات و اعلام رای خود تا یکشنبه شب است.
تظاهرات در خیابان‌های شهرهای بزرگ از جمله تولوز و نیس از صبح امروز به وقت محلی آغاز شده و راهپیمایی در پاریس برای ساعت 2 ظهر به وقت محلی برنامه ریزی شده است.
طبق آمارهای دولتی، روز سه‌شنبه حدود 1.28 میلیون نفر برای شرکت در تظاهرات به خیابان‌ها آمدند که بالاترین میزان از زمان شروع جنبش اعتراضی است.
اتحادیه‌های کارگری فرانسه میزان شرکت کنندگان در تظاهرات را 3.5 میلیون نفر تخمین زدند.
نظرسنجی نشان می‌دهد که اکثریت رای دهندگان با طرح افزایش سن بازنشستگی ماکرون از 62 به 64 سال مخالف هستند.
انتهای پیام/