خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جهاد تبیین سرلوحه فعالیت‌های سازمان تبلیغات است

مهر | استان‌ها | شنبه، 20 اسفند 1401 - 21:14
بوشهر- مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر گفت: برنامه‌های سازمان تبلیغات را با نگاه اولویت‌های روز جامعه تنظیم کرده‌ایم و جهاد تبیین سرلوحه فعالیت‌های امسال و سال آینده ما است.
اسلامي،تبليغات،فرهنگي،شهرستان،نظام،استان،جامعه

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد قادری عصر شنبه در آئین تکریم و معارفه رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان دیر، اظهار داشت: در یکسال گذشته بسترهای جدید در حوزه تبلیغ تحت عنوان تبلیغ نوین را پیگیری و از ظرفیت منبر هنر و رسانه غافل نشدیم و توجه ویژه ای به تمام ظرفیت‌های مغفول جامعه داشته‌ایم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر با اشاره به راه اندازی نهضت پیشرفت بانوان در شهرستان دیر، افزود: تمام ظرفیت‌هایی که نیاز است برای نقش آفرینی در اختیار اقشار مختلف به ویژه بانوان قرار داده‌ایم.
وی ادامه داد: برنامه‌های سازمان تبلیغات را با نظام اولویتی روز جامعه تنظیم کرده‌ایم و جهاد تبیین سرلوحه فعالیت‌های امسال و سال آینده ما است.
قادری گفت: با فعالیت و مجاهدت فعالان فرهنگی گام‌های نهایی نظام مسائل ۱۴۰۲ استان در حال سپری شدن است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر افزود: رئیس جدید تبلیغات اسلامی شهرستان دیر به عنوان بال فرهنگی در تقویت قرارگاه فرهنگی در کنار امام جمعه باشد.
وی بیان کرد: ما با شعار نهضت اسلامی باید تمامی جبهه‌های فعال فرهنگی را کنار یکدیگر جمع کنیم و حول نظام اولویتی ولی جامعه بتوانیم با تولید و تشکیل زمینه‌های تمدن اسلامی و تجلی آن برای ظهور حضرت حجت زمینه سازی کنیم.