خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استقرار ناتو در اوکراین جهان را وارد جنگ هسته‌ای می کند

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 20 اسفند 1401 - 20:57
یک سیاستمدار آمریکایی خواستار تجدید نظر اعضای ناتو در خصوص استقرار نظامیان خود در اوکراین شد.
جنگ،اوكراين،هشدار،غربي،كشورهاي،احمقانه

به گزارش مشرق به نقل از اسپوتنیک، یک سیاستمدار آمریکایی نسبت به اقدامات جنگ افروزانه غرب در اوکراین هشدار داد.
«جفری ام یانگ» نماینده دموکرات ایالت کنتاکی در پیامی هشدار داد که هر مقام غربی که به طور جدی به استقرار نیروهای نظامی ناتو در اوکراین فکر می کند، باید پیش از فروبردن دنیا در یک جنگ هسته ای، در این ایده احمقانه تجدید نظر کند.
این سیاستمدار آمریکایی هشدار داد که کشورهای غربی بهتر است درباره انجام چنین کاری بار دیگر فکر کنند.
یانگ با احمقانه توصیف کردن این اقدام هشدار داد که این کار می تواند منجر به نابودی تمام کشورهای که به اوکراین نیرو اعزام می کنند، از سوی روسیه شود.
پیش از این نیز «ویکتور اوربان» نخست وزیر مجارستان اعلام کرد که جهان بیش از هر زمان دیگری به جنگ جهانی نزدیک شده است، زیرا سران کشورهای غربی تب جنگ گرفته اند.
نخست وزیر مجارستان با انتقاد از رویکرد جنگ طلبانه کشورهای غربی گفت که آنها در سخنرانی های خود خواستار پیروزی در جنگ هستند، موضوعی که قربانی های بیشتری می طلبد و در عین حال سلاح های پیشرفته تری به اوکراین می فرستند.