خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کرونا در استان زنجان روند صعودی به خود گرفت

مهر | استان‌ها | شنبه، 20 اسفند 1401 - 18:47
زنجان-معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان از افزایش تعداد افراد مبتلا به ویروس کرونا در استان طی چند روز آینده خبر داد.
استان،كرونا،تقويت،ماسك

مشهود تقی لو در گفتگو با خبرنگار مهر از افزایش بستری‌های بیماران مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان زنجان خبر داد و گفت: کرونا در استان زنجان روند صعوی به خود گرفته است و این اتفاق خوبی نیست.
وی ابراز کرد: مدتی بود که فوتی کرونا در استان نداشتیم ولی روز گذشته یک نفر بر اثر بیماری کرونا در یکی از مراکز درمانی استان جان خود را از دست داد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: متأسفانه افراد مبتلا به کرونا در استان افزایش یافته و می‌طلبد مردم همچنان استفاده از ماسک را تقویت کنند و بر اساس پیش بینی‌های انجام گرفنه کرونا در استان طی روزهای آینده افزایش می‌یابد.
تقی لو بر لزوم تقویت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان تاکید کرد و افزود: مردم زدن ماسک را تقویت کنند چرا که در استان رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی بسیار کاهش یافته است و می‌طلبد مردم زدن ماسک را تقویت کنند.