خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش مشاور امنیت ملی عراق به ازسرگیری روابط ریاض با تهران- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 20 اسفند 1401 - 10:40
مشاور امنیت ملی عراق در واکنش به ازسرگیری روابط میان ریاض و تهران از گفتگو به عنوان بهترین گزینه برای حل اختلافات نام برد.
عراق،توافق،عربستان،امنيت،ملي،ايران،مشاور

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، «قاسم الاعرجی» مشاور امنیت ملی عراق ابراز اطمینان کرد که توافق ایران و عربستان بازتاب‌های مثبتی بر عراق و منطقه و جهان خواهد داشت.
مشاور امنیت ملی عراق با انتشار توئیتی نوشت که تلاش‌های عراق و عمان و چین را که به توافق تاریخی میان عربستان و ایران انجامید ارج می‌نهیم.
او گفت: نسبت به بازتاب‌های مثبت و بزرگ این توافق بر عراق و منطقه و جهان اطمینان داریم.
مشاور امنیت ملی عراق افزود که گفت‌وگوی دیپلماتیک بهترین گزینه برای حل نزاع‌ها و پایان دادن به اختلافات میان دوستان و برادران است.
پیش از این، در جریان مذاکرات فشرده مسئولین نهادهای امنیت ملی ایران و عربستان که از 6 تا 10 مارس در شهر پکن پایتخت چین برگزار شد، دو کشور توافق کردند که پس از 7 سال، روابط دیپلماتیک خود را از سر بگیرند.
بر اساس توافق دو کشور، وزیران خارجه ایران و عربستان ضمن ملاقات با یکدیگر، حداکثر ظرف دو ماه، زمینه‌های اجرایی تبادل سفرا و بازگشایی سفارتخانه‌ها و همچنین سایر الزامات برای از سرگیری روابط را فراهم خواهند کرد.
عراق آغازگر مذاکرات تهران و ریاض بود و 5 دوره از مذاکرات دو کشور در سطح کارشناسان امنیتی در بغداد برگزار شد.
انتهای پیام/